Doelgroepen

Herinneringen die bijdragen

Natuur is de basis

Je hebt een ‘open blik’. Je staat open voor nieuwe inzichten en bijzondere ervaringen. Maar je wil er zelf ook ‘beter’ uitkomen. Wij denken dat je met inspanning tot maximale ontspanning kan komen. Door verder te kijken dan je gewend bent of dan waar je ‘tijd’ voor hebt. Met ons aanbod van - begeleide - Studiereizen, Boost-trips en op maat gemaakte ‘Bucketlist-reizen bieden we je precies die uitdaging. Gelijkgestemden die elkaar inspireren en thuiskomen met iets onbetaalbaars: herinneringen waar je verder mee kan!

Ondernemers

Inspiratie, nieuwe inzichten en op reis met gelijkgestemden: de manier om klaar te zijn voor je volgende stap is door je horizon te verbreden!

Particulieren

Klaar met de vanzelfsprekendheid. Op zoek naar de basis: in de vrije natuur jezelf ontdekken en er ontspannen en opgeladen uit terugkeren!

Incentives

‘Samenwerken’. Je komt verder door samen te ervaren, te ontdekken en te reizen. De ultieme stimulans voor jouw team of bedrijf.

Grenzen verleggen?

Wil je weten hoe ons traject eruitziet? Wat kan je verwachten en wat zijn de opties? Pak de telefoon en we leggen het je graag uit!

Contact

Avelingen-West 11
4202 MS Gorinchem
 
Postbus 875
4200 AW Gorinchem