Introductie

De gezichten achter The Explore Company

Ontwikkelen, Ondernemen & Ontdekken

‘Zichzelf beter laten leren kennen’, ‘innerlijke motivatie’, ‘inzichten overbrengen’ en ‘zichzelf laten – her – ontdekken’. De mannen achter The Explore Company weten precies wat ze willen bijdragen en bereiken. Weg van het ‘wollige’, met het oog op ontwikkelen, ondernemen en ontdekken. Op mooie en uitdagende reizen maken!

Met vier verschillende soorten reizen stimuleren wij je om je grenzen te verleggen. De Studiereizen hebben altijd een inspirerende bestemming: sparren met gelijkgestemden, nieuwe inzichten opdoen én voldoende ruimte voor ontspanning! Tijdens de Boost-trip vind je jezelf - bijvoorbeeld - terug onder de sterrenhemel in Noord-Frankrijk: een weekend lang terug naar de basis! Welke naam geef je aan de reis die je altijd al wilde maken? Wij noemen het de Bucketlist-reis: skiën in Alaska, de Bromo vulkaan op Java beklimmen! Jouw wens, wij organiseren het. En we reizen met je mee! Hoog tijd dat de reisleiders’ zich voorstellen!

Jan van Wijgerden

Jan is al meer dan twintig jaar ondernemer en betrokken bij verschillende Startups. Hij heeft een passie voor het samenbrengen van ondernemende mensen. Daarnaast blijft hij zich graag door ontwikkelen en opleidingen volgen op het gebied van zelfleiderschap en communicatie. “Het aanreiken van nieuwe invalshoeken en het enthousiasmeren van mensen is mijn innerlijke motivatie!”.

Jessie Brockhoff

Grenzen verleggen?

Wil je weten hoe ons traject eruitziet? Wat kan je verwachten en wat zijn de opties? Pak de telefoon en we leggen het je graag uit!

Contact

Avelingen-West 11
4202 MS Gorinchem
 
Postbus 875
4200 AW Gorinchem