Onze visie

Jezelf – her – ontdekken!

Natuur als inspirator

Steeds meer ondernemende mensen zijn op zoek naar ‘herinneringen’: onvergetelijke ervaringen waar je jezelf, anderen en je organisatie mee verrijkt. In onze visie stap je óver drempels heen. Reizen vergroot je wereld. Ook je belevingswereld. Ons gezamenlijk doel is jou de kans te bieden jezelf te – her – ontdekken. Doe er je voordeel mee!

Wij vinden het belangrijk dat je balans vindt in onze reizen. In de natuur vind je ontspanning door je in te spannen. In een inspirerende omgeving doe je ideeën op en door de reis te maken die je altijd al wilde maken kan je iets afronden. Wij gunnen het jou jezelf te – her – ontdekken door met je op reis te gaan.

“Wij willen ondernemers stimuleren om over drempels heen te stappen: doe je voordeel met nieuwe ervaringen!”

Met gevarieerde en uitdagende programma’s helpen we je maximaal te ontspannen. Het doorbreken van dagelijkse routines wilde je al veel langer. Nu is er iemand die dat volledig voor je verzorgd! Je stapt in een traject door contact met ons op te nemen! Persoonlijke benadering is voor ons heel belangrijk. Onze reizen beginnen met een kennismaking, een kick-off en eindigen met een evaluatie. Daarmee leren wij van wat jij geleerd hebt. Pak de telefoon en bel ons!

Grenzen verleggen?

Wil je weten hoe ons traject eruitziet? Wat kan je verwachten en wat zijn de opties? Pak de telefoon en we leggen het je graag uit!

Contact

Avelingen-West 11
4202 MS Gorinchem
 
Postbus 875
4200 AW Gorinchem